Customaniacs

Full service reclame bureau

Wat begon als alleen een webshop voor het opleveren stickers en bedrukte shirts is uitgegroeid tot een jong innovatief full-service communicatie- en reclamebureau. Customaniacs levert diensten waarbij de passie voor media ontwikkeling en daarbij de ervaring tot realisatie elkaar aanvullen.

Bij Customaniacs ondersteunen wij u in zowel het ontwerpen en ontwikkelen van diverse media oplossingen. Doordat wij beschikken over diverse apparatuur kunnen wij het mogelijk maken om de klant een aantrekkelijk totaalpakket aan te bieden. Bij Customaniacs ontmoet u de creatieve geest van de ontwerper met daarbij het vakmanschap van de meeste apparatuur om dit te realiseren onder een dak.

Wij zijn dan ook ontstaan door antwoord te geven op de toenemende vraag naar totaaloplossingen in reclame. Advies en begeleiding van idee tot eindproduct. Door een sterk netwerk van design- en drukwerkpartners kunnen wij u in vrijwel alle facetten van communicatie adviseren en ondersteunen.

Voor directe afname van stickers geschikt voor diverse toepassingen nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze webshop: www.webshop.customaniacs.nl

Contact gegevens

info@customaniacs.nl
0634633194

 

Sweelincklaan 618
5012BJ Tilburg